På overstående billeder ses (næsten) resten af mine gaver. Jeg har fået lidt bøger og en anden hårolie, de lækreste natbukser fra calvin klein, summerbird mandler og de fineste smykker fra henholdsvis Pernille Corydon og Moss Copenhagen. Jeg er meget beæret. Udover disse viste ting har jeg fået et års abonnement på Cover, tilskud til en iPhone 5s (hvilket er virkelig tiltrængt), et par dr. denim jeans (som jeg ikke lige fik fotograferet), hjemmelavede gaver fra min søster samt et par lækre sneakers, som jeg venter på er klar til afhentning. Hvad har I fået af gaver?

5 kommentarer :

 1. Nøj sikke nogle lækre ting du har fået i gave - kunne da godt lige bruge altsammen, og de der Calvin Klein natbukser har jeg virkelig også ønsket mig. ;-) Jeg håber, at du havde en god juleaften! Min bedste julegave i år, må nok have været min faux fur, som jeg faktisk lige har vist i et indlæg på bloggen!
  Rigtig godt nytår - håber du får en skøn aften. Jeg tænkte, om du evt. havde lyst til at følges? Hvis ja, kan du bare smide en kommentar på min blog, og så vil jeg gå ind og følge dig med det samme. ;-)

  Lige i øjeblikket har jeg en giveaway kørende på et Carrie ur - tag et kig forbi!
  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
 2. Mange tak skal du have!! Jeg tjekker din blog ud nu. <3

  SvarSlet
 3. Har du et linkt til Calvin Klein bukserne? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke lige umiddelbart - ved de er købt i magasin, men de er vist ikke på hjemmesiden endnu. Tror også jeg måske har set dem på zalando. :))

   Slet
  2. De kan købes her: http://www.zalando.dk/calvin-klein-underwear-modern-cotton-nattoj-bukser-sort-c1181b008-q11.html?wmc=DIS45_RT_DK_DS_2013207.&opc=2211

   Slet